Teststrikker - Er det noget for dig ?

oprettet d.

Test-strikkere søges!


Jeg laver strikkemønstre i størrelse 75 cm til 155 cm brystmål. Jeg kalder dem størrelse 1-9.


De fleste er strikket oppefra og ned. Men det kan ske, at jeg finder på noget andet!


Jeg har brug for strikkere, som har et brystmål mellem 75 og 105 cm og strikkere med et brystmål mellem 135 og 155 cm:

 

 • Til disse strikkere sørger jeg for garn til projektet. - 1 til lille størrelse og 1 til stor størrelse.
 • Du beholder selv det strikkede og får naturligvis mønsteret - også i den færdig-redigerede udgave.
 • Du skal kunne strikke færdigt i løbet af 4-5 uger - der vil være en konkret dato på alle projekter.
 • Du er mere end velkommen til at dele, både undervejs og det færdige resultat, på Instagram og på Facebook. Men du skal inkludere #vinterknits og et # med mønsterets navn.
 • Jeg ønsker tilbagemelding fra dig på ting, der er svært forståelige/uklare i mønsteret, samt naturligvis om deciderede fejl - slåfejl, tællefejl, fejl i diagrammer, manglende forklaringer, manglende forkortelser og lign. 
 • Jeg ønsker også din tilbagemelding om trøjens pasform. - Dette er naturligvis subjektivt, men alligevel en hjælp til mig.
 • Jeg vil have ret til at bruge et billede af dit færdige resultat i mønsteret og i markedsføringen af mønsteret. -Det behøver ikke være et billede, hvor du har trøjen på ( selvom det naturligvis er en bonus ), men man skal kunne se trøjen klart på billedet.
 • Jeg  forventer, du laver en strikkeprøve, så strikkefastheden passer med den, jeg oplyser i mønsteret.
 • Du skal naturligvis respektere min Copyright og må ikke dele mønsteret med nogen.

 

Er dit brystmål et andet end beskrevet ovenfor og vil du gerne teststrikke alligevel ?

 • Så er det også en mulighed, men jeg kan desværre ikke tilbyde at betale for garnet til trøjen.
 • Du køber altså selv garn til trøjen og får naturligvis mønsteret -også den færdigredigerede udgave.
 • Du skal kunne strikke trøjen i løbet af 4-5 uger - der vil være en konkret dato på alle projekter.
 • Jeg ønsker tilbagemelding fra dig på ting, der er svært forståelige/uklare i mønsteret, samt naturligvis om deciderede fejl - slåfejl, tællefejl, fejl i diagrammer, manglende forklaringer, manglende forkortelser og lign. 
 • Jeg ønsker også din tilbagemelding om trøjens pasform. - Dette er naturligvis subjektivt, men alligevel en hjælp til mig.
 • Jeg  forventer, du laver en strikkeprøve, så strikkefastheden passer med den, jeg oplyser i mønsteret.
 • Du skal naturligvis respektere min Copyright og må ikke dele mønsteret med nogen.

 

Jeg ønsker mig en liste med mailadresser og -lidt inddiskret måske -brystmål på 10-20 personer, som kunne være interesserede i at teststrikke mine mønstre.


Når jeg har mønstre til teststrik, sender jeg en mail til alle på listen.

De første der kontakter mig og ønsker at teststrikke i de relevante størrelser og på det relevante tidspunkt, bliver valgt.


Kunne du tænke dig at komme på min liste ?

 

- Så send mig en mail, hvor du skriver dit brystmål og lidt om din strikkeerfaring. -Evt også om du kan strikke fra et mønster på engelsk: camilla@vinterknits.dk.

 

Allerede nu har jeg 3 mønstre til teststrik: 

 

1.     T-shirt ( korte ærmer ) på pind 5, strikket i 3-4 bundter håndfarvet garn i strømpegarnstykkelse, med en tråd alpaca eller mohair. Raglanærmer og halvdyb, rund hals, strikket i glatstrik, oppefra og ned.


2.    Trøje med ærmer til albuen, strikket i et ret-rib mønster. Trøjen starter - med åbent opslag -  ved bunden af ærmegabet på ryggen og strikkes først op til skulder, så fra skulder og ned til ærmegabets bund på forsiden. Ærmerne strikkes samtidig med det øverste, og ærmerne lukkes ved at strikke startkant- og slutkant sammen og lukke af. Så samles trøjen og den strikkes rundt, med en lille kile under armene for pasformens skyld. På ryggen strikkes et bånd med 1r, 1v rib for at give lidt facon til ryggen. Ellers strikkes trøjen lige ned. Trøjen har en halvdyb, rund hals, som får en halskant til sidst. Strikkes på pind 4.5

 

3.    Trøje med rundt bærestykke med hulmønster. Strikkes oppefra og ned. Starter med ribkant i halsen og vendepinde for at give halsen lidt facon. Når hulmønsteret er færdigt, strikkes nogle pinde med almindelige raglanudtagninger, for at gøre pasformen bedre. Efter hulmønsteret på bærestykket er trøjen i omvendt glatstrik ( men mønsteret er skrevet, så du kan vende vrangen ud og strikke rundt i retsstrik ). Trøjen strikkes i 1 tråd knitting for Olive merino ( tynd strømpegarnstykkelse ) med 1 tråd alpaca eller mohair på pind 4.5. Trøjen har korte ærmer og A-facon - så den er ca. 10% bredere over hoften i forhold til brystmålet. Trøjen nederste kant er hulmønster i ”rib” som på bærestykket. - Rettens vendes ud for at strikke kanten. Ærmerne har ribkant, svarende til halsens ribkant.

 

Skriv gerne til mig, hvis du har lyst til at teste en af de 3 trøjer!

 

Jeg forventer, at kunne sende dansk mønster og garn ud på nummer 1 og 3 i løbet af 14 dage og vil så ønske trøjerne færdigetestet 9. Juli. 


Nummer 2 forventer jeg at have klar til test omkring 11. Juni og  ønsker den færdigtestet 23. Juli.


I løbet af sommeren kommer der også en cardigan i ret-rib mønster på pind 4.5 og en langærmet trøje med et snoningsmønster i glatstrik, samt 2 sjaler; et retstrikket sjal strikket ”diagonalt” , med en lille snoning og trekanter langs kanten, på pind 5 og et sjal i retstrik med centerpanel med snoninger på pind 5- strikket nedefra og op - altså fra mange masker til få masker.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at arbejde sammen med dig.

 

Camilla Vinter Poulsen
Vinterknits/Quiltefant

 


Kommentar(er) 1

 • Gitte Christensen
  Gitte Christensen

  Jeg kunne godt tænke mig at teststrikke for jer, jeg har valgt at gå hjemme og lave alt det kreative jeg synes er sjovt og jeg elsker at strikke og har altid gang i noget, kh Gitte Christensen, Strandvænget 12, Frederikssund

  Svar

Skriv din kommentar