Åben efter forudgående aftale resten af 2020

Oprettet d. under Nyheder fra Quiltefant

Åben efter forudgående aftale resten af året!

Kære kunder,

 

Siden der blev indført krav om mundbind i detailhandlen, har der været noget stille på Spurvevej 1. Det forstår jeg godt. Det er ikke super-hyggeligt at shoppe med mundbind på. Sådan er det bare!

 

Sammenholdt med de yderligere restriktioner, der blev meldt ud i går, har jeg tænkt meget over, hvordan jeg bedst får butikken igennem denne December.

 

Jeg er kommet frem til følgende:

 

Den fysiske butik holder åbent efter forudgående aftale resten af 2020.

 

Hvis du gerne vil handle, kan du skrive mig en mail: camilla@quiltefant.dk , så laver vi en aftale, hvor du er sikker på at være eneste kunde i butikken.

 

Sidste dag med almindeligt åbent er 9/12-2020 fra 11-15!

 

Har du handlet på nettet og gerne vil spare porto og hente dine varer selv, har jeg fundet en løsning på kontakt-fri afhentning. Så kan du hente dit køb uden at komme ind i butikken. Den nærmere orientering om, hvordan dette fungere, står i den e-mail du modtager, når dit køb er klar til afhentning.

 

For at det hele nu ikke skal være så trist, har jeg valg at sænke beløbsgrænsen for fri fragt til nærmeste pakkeshop. Du skal handle for 300,00 kr., for at jeg sender portofrit. -Dette gælder også resten af året.

 

God December!

 

Camilla


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar