Quiltefant holder ophørsudsalg!

Oprettet d. under Nyheder fra Quiltefant

Siden 2008 har Quiltefant været både en fysisk butik og en webshop med detailsalg af "alt" til patchwork. Fra metervarer og linealer til tråd, mellemfor, mønstre, kurser og en overgang symaskiner.

Det har været 16 spændende år. Men også 16 år som har budt på både op- og nedture. Særligt Corona-nedlukningerne gav anledning til at tænke meget over, hvorledes fremtiden skulle se ud, både for Quiltefant og Camilla.

Jeg har altid elsket at undervise! Jeg har altid elsket at designe - både patchwork- og taskemønstre, men også strikkemønstre.

Drift af detailhandel levner ikke megen tid og overskud til hverken undervisning eller designarbejde. Eller rettere det bliver alt sammen lavet med den forhåndenværende - og begrænsede - tid. Hvilket betyder at intet af det bliver til en "rigtig" forretning. Og mennesket bag føler sig konstant bagefter.

Fra 2022 og 18 måneder frem, har jeg - i samarbejde med en psykolog - forsøgt at finde kernen af Camilla. -Derfor har butikken været på vågeblus: Meget har været nedsat, og der er ikke købt nye varer hjem.

Men nu er den endelige beslutning truffet: Quiltefant skal ikke længere drive virksomhed med detailsalg til patchwork.

Så hjælp mig med at tømme butikken for de sidste varer! Stort set alle varer er nedsat med mellem 50 og 75 %. Butikken lukker når varerne er solgt, eller senest den 1/6-2024.

Fremtiden kunne byde på kursusvirksomhed med symaskine og strikkepinde, samt gode mønstre til begge dele.

Jeg håber, at se mange til ophørsudsalg!

Camilla


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar