Handelsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER:


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Quiltefant. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Quiltefant.

 

Generelt:


Vi tager forbehold for udsolgte varer, leveringssvigt og tryk– og tastefejl.

 

Om farver:

 

Farver vises forskelligt på forskellige skærme, hvorfor der kan være forskel på farver i virkeligheden og farverne, som de vises på din skærm.

Vi har gjort vores bedste for, at farver vises så nøjagtigt som muligt.
 
Når du køber produkter i Quiltefants Web-shop handler du med:
 
Quiltefant
V/Camilla Vinter Poulsen
Spurvevej 1
8990 Fårup
Telefon: 29 61 85 59
E-mail: camilla@quiltefant.dk
CVRnr: 30666917
 
Det er en forudsætning for at handle i Quiltefants web-shop, at du opretter en kundeprofil:

Du skal oplyse dit navn, din fysiske adresse og din e-mail adresse, samt oprette et brugernavn og et kodeord til brug for log-in. Disse oplysninger gemmes i Quiltefants kundedatabase og behandles som fortrolige oplysninger, se herom nedenfor.

Det er tillige en betingelse for at handle i Quiltefants web-shop, at du accepterer disse handelsbetingelser, hver gang du handler og før du kan foretage betaling.
 
Elektronisk kommunikation:
Ved køb af produkter i Quiltefants web-shop accepterer du, at kommunikation kan ske elektronisk via den e-mail adresse, du har oplyst ved oprettelsen af din kundeprofil.
 
Levering:

Vi bestræber os på, at sende fysiske varer hurtigst muligt. Ordre sendes på hverdage. Hvis du har bestilt inden klokken 14, pakker vi din ordre samme dag og indleverer den til PostNord, så vidt det overhovedet er muligt. PostNord henter pakker fra vores lokale Postbutik klokken 10.00 om formiddagen.


Hvis en fysisk vare ikke kan sendes indenfor 5 hverdage, vil du modtage en mail med besked om forventet leveringstid. Hvis ikke levering kan ske indenfor 30 dage, vil du få mulighed for at annullere din bestilling.
 
OBS: I forbindelse med ferie, kan det ske, at en fysisk varer ikke kan sendes indenfor 5 hverdage. Ferie fremgår altid af butikkens forside og/eller i din indkøbskurv. Det fremgår også, hvilken dato behandling af ordre genoptages.
 
Leveringsomkostninger:
Alle fysiske varer sendes med PostNord og porto udgør 39,00 DKK til nærmeste Postbutik/pakkeboks.


Køber du varer for 500,00 dkk er forsendelsen til nærmeste Postbutik/pakkeboks gratis.

 

Hvis du ønsker pakken leveret til din adresse, skal du betale omkostningerne ved dette: 59,00 DKK.

 

Største pakkestørrelse er 20 kg.
 
Betaling:

Alle priser er opgivet i danske kroner, og er inkl. dansk moms ( 25 % ).

 

Ved køb fra lande uden for EU påhviler afregning af afgifter og told køber.

 

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA electron eller ved overførsel til Quiltefants bankkonto:

Bankforbindelse: Danske Bank, Østervold afd., Randers
Reg.nr: 4710
Kontonnr: 4710313490

HUSK: At skrive ordrenummeret og dit navn på bankoverførslen, så vi kan se, hvem der har betalt og sende dine varer.

 

Hvis du betaler ved bankoverførsel sendes dine varer først, når Quiltefant har modtaget din betaling.

 

Hvis du betaler on-line med betalingskort, hæves beløbet først på din konto, når varerne afsendes fra Quiltefant til dig.
 
 
Fortrydelsesret:

Fysiske varer:

Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du modtager varerne.

Det er en forudsætning for at gøre brug af fortrydelsesretten, at varerne er i væsentligt samme stand og mængde som ved køb.  Hvis varens værdi er forringet, fx skadet eller bærer præg af at have været brugt udover, hvad man må i en butik, må du forvente, at du ikke kan få det fulde beløb tilbagebetalt. Du skal selv betale portoen ved tilbagesendelse af varen til Quiltefant. Du kan få pengene tilbage for forsendelsen til dig, men dette gælder kun beløbet til standardforsendelse, d.v.s. forsendelse til nærmeste Postbutik. Har du valgt ekstraydelser i forbindelse med forsendelse, som der skal betales ekstra for - f.eks. udbringning af pakken - kan du ikke få pengene tilbage for ekstraydelserne.

Du skal give meddelelse til Quiltefant om, at du ønsker at fortryde købet inden for de 14 dage, fra du har modtaget varen. Du har herefter yderligere 14 dage til at sende varen tilbage til Quiltefant.


Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret skal du sende meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet til:

Quiltefant
V/Camilla Vinter Poulsen
Spurvevej 1
8990 Fårup

eller

camilla@quiltefant.dk


Du kan bruge en formular, når du skal fortryde dit køb. Denne formular er vedhæftet din ordrebekræftelse som PDF og kan skrives ud.

 

Varerne skal sendes til:

 

Quiltefant

Spurvevej 1

8990 Fårup

 

Du betaler selv portoen for tilbagesendelse af varen.

Din betaling for varerne tilbageføres til din konto, så snart Quiltefant har haft mulighed for at undersøge, om de returnerede varer er i væsentlig samme stand og mængde.Kurser:

Melder du fra et kursus senere end 3 uger før kursets afholdelse, kan kursusgebyret desværre ikke tilbagebetales.

Tilmeldingsgebyret betales aldrig tilbage.
 
Reklamation:
Du har 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations– og materialefejl ( mangler ) i overensstemmelse med købeloven. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har -eller burde have - opdaget manglen.

Reklamation pr. brev kan ske til:

 

Quiltefant
V/Camilla Vinter Poulsen
Spurvevej 1
8990 Fårup

 

Reklamation pr. e-mail kan ske til:  

 

camilla@quiltefant.dk
 
Eller du kan ringe:

 

29 61 85 59

 

og aftale, hvordan reklamationen skal håndteres.
 
Er der mangler ved en vare, erstatter vi den—så vidt det er muligt - med en erstatnings vare magen til, uden omkostninger for dig. Det er en betingelse, at den mangelfulde vare sendes til Quiltefant førend en ny varer sendes til dig, med mindre andet aftales i den konkrete situation. Kan en erstatning vare ikke skaffes, vil dine penge blive tilbagebetalt.
 
Behandling af fortrolige oplysninger:

Oplysninger givet i forbindelse med køb af produkter i Quiltefants web-shop opbevares af Quiltefant for at kunne yde optimal service til kunderne og for at opfylde bogføringslovens krav.

 

Oplysningerne vidergives ikke til andre—hverken gratis eller ved salg.

 

Oplysningerne bruges kun til markedsføring overfor dig af Quiltefants produkter, hvis du har accepteret dette, ved at tilmelde dig Quiltefants nyhedsmail. Du kan når som helst blive slettet fra mail listen ved at afmelde dig på siden eller ved at sende en e-mail herom til camilla@quiltefant.dk.

 

Du har i henhold til reglerne i Persondataloven ret til indsigt i hvilke oplysninger Quiltefant har registreret om dig.
 
Copyright:

Camilla Vinter Poulsen har copyright på alle mønstre, instruktioner, publikationer m.v.. som sælges i Quiltefants web-shop, med mindre det konkret fremgår, at en anden har copyright.

 

Ved at acceptere handelsbetingelserne i forbindelse med dit køb, forpligter du dig til at acceptere såvel Camilla Vinter Poulsens og øvrige designeres copyright.
 
Du køber retten til at anvende det købte til eget brug. Det betyder, at du ikke må videregive kopier af mønstre, instruktioner m.v. til andre, hverken gratis eller ved salg. Du må heller ikke sælge de ting, du har fremstillet ved brug af mønstre, instruktioner og lign.
 
Ønsker du at sælge, noget du har fremstillet, med henblik på at rejse penge til et velgørende formål, kan sådan tilladelse gives i konkrete tilfælde efter Camilla Vinter Poulsens vurdering og for så vidt angår mønstre, instruktioner m.v. som Camilla Vinter Poulsen har copyright til.

 

Ønsker du at anvende mønstre, instruktioner eller andre publikationer hvortil Camilla Vinter Poulsen har copyright, i forbindelse med undervisning, kan aftale herom indgås efter Camilla Vinter Poulsens konkrete vurdering.

Henvendelse om tilladelse til salg til gavn for velgørende formål eller om tilladelse til brug i forbindelse med undervisning kan rettes til:

 

Quiltefant
V/Camilla Vinter Poulsen
Spurvevej 1
8990 Fårup
Telefon: 29 61 85 59
E-mail: camilla@quiltefant.dk
 
Ændring af handelsbetingelser:

Quiltefant forbeholder sig ret til at ændre og opdaterer handelsbetingelserne. Du bør derfor læse disse HVER gang du handler, for at holde dig orienteret om eventuelle ændringer.
 

Kontakt:
Du er altid velkommen til at kontakte Quiltefant, hvis du har spørgsmål, ris, ros o.s.v.

Telefontiden fremgår af hjemmesiden og du kan altid sende en e-mail.
 
December 2007, - revideret 28/7 2020,  Camilla Vinter Poulsen